Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Βράβευση της Aegean και φέτος

 Στο φετινό Paris Air Show που γίνεται αυτές τις μέρες (20-26/06/2011) στο αεροδρόμιο Le Bourget της Γαλλίας, βραβεύτηκε η Aegean ως η καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρία στην Ευρώπη για το 2011, από τα  Skytrax World Airline Awards και δεύτερη στην κατηγορία Παγκόσμια Περιφερειακή Αεροπορική εταιρεία (World’s Best Regional Airline), όπως και δεύτερη στην Ευρώπη στην κατηγορία Airline Staff Service Excellence (Υπεροχή στην εξυπηρέτηση από το προσωπικό).

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της εταιρείας,
Τα βραβεία World Airline Awards, τα βραβεία Επιλογής Επιβατών (the Passengers Choice awards), είναι τα πιο έγκριτα βραβεία του κλάδου και βασίζονται στην Παγκόσμια Έρευνα Αεροπορικών Εταιρειών (World Airline Survey) της Skytrax, της κορυφαίας παγκόσμιας εταιρίας συμβούλων στην αεροπορία, που βραβεύει κάθε χρόνο τις καλύτερες αεροπορικές εταιρίες, βασιζόμενη σε εκατομμύρια μαρτυρίες, βαθμολογήσεις, σχόλια και έρευνες ταξιδιωτών.


(πηγή: http://el.aegeanair.com/i-etaireia/grafeio-tupou/deltia-tupou/deltio-tupou/?prid=309
http://www.euro2day.gr/news/enterprises/122/articles/645730/Article.aspx)




Η συγκεκριμένη βράβευση αποτελεί λογικό αποτέλεσμα συγκρίνοντας τις υπηρεσίες της Aegean Κάντε Click Εδώ σε σχέση με άλλες εταιρείες. Βέβαια ένα ζητούμενο αυτής της στήλης είναι εάν μία ελληνική εταιρεία με βάση τα σημερινά δεδομένα θα καταστεί ποτέ εφικτό να ξεπεράσει τα όρια των περιφερειακών αερογραμμών.